Týden hokeje v Náměšti nad Oslavou

Týden hokeje v Náměšti nad Oslavou

Dne 27. 1. 2018 se v Náměšti nad Oslavou uskutečnila náborová akce Týden hokeje, která se konala v rámci projektu Pojď hrát hokej. Na uspořádání akce podílel místní klub TJ Náměšť nad Oslavou a ČSLH.

Banner

Akci Týden hokeje hodnotí klub velmi pozitivně. Důležitým prvkem při pořádání byla podpora ze strany Českého svazu ledního hokeje, a to od vybavení pro trenéry přes bannery, tiskoviny atd.

Samotná akce dopadla výborně, přišlo 22 nových dětí, které si vyzkoušely střelbu na 3D brankáře na suchu, poté následovalo rozdělení do skupin a děti pod vedením trenérů strávily na ledě 1,5 hodiny.

Součástí akce byla i ukázka minihokeje dětí, které už pravidelně trénují. Všem zúčastněným se akce líbila. Klub má hlavně pozitivní ohlasy od rodičů i dětí. Rodiče dostaly informace týkající se tréninků pro nejmenší a také kontakty na trenéry. Někteří malí hokejisté se již v průběhu akce rozhodli, že zkusí chodit pravidelně.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Náměšti nad Oslavou najdete zde.

Citáty

phpL4QJvY
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Mám 5 dětí, učil jsem je bruslit, ale nenutil do hokeje. Sport si vybrali stejně jako já sami. Dnes jsou dobří v golfu, hokeji, baseballu.“