Týden hokeje v Lomnici nad Popelkou

Týden hokeje v Lomnici nad Popelkou

V pátek 27. září se od 16:00 na lomnickém letním stadionu konala již šestá celorepublikové akce Týden hokeje. Čtyři noví adepti si odnesli domů nejen nový dres národního týmu a drobné dárečky, ale i spoustu zážitků.

Banner

Náborové odpoledne začalo netradičně na mobilním hokejbalovém hřišti letního stadionu. Na tom zimním je aktuálně v plném proudu rekonstrukce chlazení, a tak není led v Lomnici zatím k dispozici.

Po příchodu proběhla registrace s rodiči dětí. Přímo u hřiště proběhlo krátké představení hokejového klubu a projektu „Pojď hrát hokej“.

Další kroky malých adeptů ledního hokeje vedly na umělou plochu. Zde se dětem věnovali jak trenéři mládeže, tak i hráči lomnických starších žáků. Všichni měli možnost dle svých schopností zkusit zábavu svých tatínků – hokej v botách. Děti si projely obratnostní dráhu a zahrály bandy hokej.

Zároveň probíhaly s rodiči rozhovory o možnostech příchodu na nejbližší tréninky v přípravce.

Celý odpolední program byl vydařený. Doufejme, že akce dokázala zaujmout a stejně jako po lednové akci přijde většina kluků na svůj první trénink přípravky již příští týden. Všichni si celé odpoledne krásně užili a svůj první hokejový den si určitě budou chtít zopakovat. Úsměvy na rtech těch nejmenších byly odměnou pro všechny pořadatele z řad klubu, kteří celou akci připravili. I jim patří obrovské poděkování. Společná fotografie byla tečkou za příjemně stráveným odpolednem.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Lomnici nad Popelkou najdete zde.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."