Týden hokeje v Rakovníku

Týden hokeje v Rakovníku

V pátek 21. 9. 2018 proběhla na zimním stadionu v Rakovníku další řada náborové akce pod hlavičkou Českého hokeje s názvem „Pojď hrát hokej“, která se konala v rámci Týdne hokeje.

Banner

Tato akce je určena pro všechny děti, které se chtějí seznámit s hokejovým prostředím a přímo si zkusit být malým hokejistou.

Po zkušenostech z minulých náborů byla u vchodu do zimního stadionu připravena registrace nových zájemců. S vyplňováním přihlášek pomáhaly proškolené dobrovolnice, které zároveň předaly již zaregistrovaným dětem hokejové dresy a drobné dárky.

V tuto dobu probíhala na ledové ploše ukázka tréninku rakovnické přípravky. Děti se s pomocí rodičů po absolvování registrace postupně převlékly v připravené šatně a konečně si mohly jít vyzkoušet začátky bruslení.

Na ledové ploše je přivítal bývalý známý hokejista Libor Procházka, který společně s trenéry pomáhal s jejich prvními krůčky na ledě. Vše probíhalo formou her a zábavy. Mezi dětmi se ještě pohyboval maskot celého projektu. Program na ledové ploše zakončilo společné fotografování.

Na závěr celé akce byla připravena krátká prezentace, která byla určena hlavně rodičům a seznámila je se základními informacemi o klubu, finanční náročností, používanou výstrojí a hlavně bezpečností ledního hokeje.

Náborové akce se zúčastnilo 17 dětí za dohledu a podpory dostatečného počtu zkušených trenérů a asistentů. Všem děkujeme.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rakovníku najdete zde.

Citáty

phpLBjXaU
Dominik Hašek

Olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

„Vždy jsem měl vášeň pro hru. S bráchou jsem hrál fotbal, organizoval jsem všemožné soutěže s ping-pongovým míčkem, tenisákem, hokejkami, ať už na chatě nebo ve škole o přestávkách.“