Týden hokeje v Opočně

Týden hokeje v Opočně

V sobotu 22. 9. 2018 proběhla na zimním stadionu v Opočně akce Týden hokeje, kterou pořádal Sportovní klub HC OPOČNO za podpory Českého hokeje. Celkem se akce zúčastnilo 12 dětí, z toho 9 nově registrovaných.

Banner

Tato akce se na zimním stadionu v Opočně konala již počtvrté. Stejně jako při předchozích akcích se příchozí zaregistrovali a následně proběhla prezentace, kde šéftrenér mládeže pan Zdeněk Bury představil hokejový klub HC Opočno a komplexně představil hokej od A do Z.

Následně se všichni odebrali na perfektně připravenou ledovou plochu, kde už na ně čekali trenéři a hráči mužstva mužů, kteří některé děti doprovázeli při jejich prvních krůčcích na ledě. Pro děti byla připravena různá stanoviště, na kterých si mohly vyzkoušet kromě bruslení i práci s hokejkou.

Samozřejmostí byla i ukázka minihokeje nejmenších opočenských hokejistů, mezi kterými byli i tací, kteří se k tomuto sportu dostali právě z náborové akce Týden hokeje.

Všem organizátorům byl odměnou za dobře odvedenou práci úsměv a radost dětí, kteří se akce zúčastnily. Tímto bychom vás již dnes chtěli pozvat na další Týden hokeje, který se bude konat v lednu 2019.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Opočně najdete zde.

Citáty

phpJ1yNvf
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Jako malý jsem se často sám oblékal doma a chtěl jsem, abychom už jeli. Strašně jsem se těšil. Když jsme pak jeli z tréninku, tak jsem se ptal, kdy už bude další."