Týden hokeje v HC Lední medvědi Pelhřimov

Týden hokeje v HC Lední medvědi Pelhřimov

V pondělí 21. 1. 2019 se od 16:00 hodin na pelhřimovském zimním stadionu konala akce Českého hokeje „Pojď hrát hokej“ v rámci Týdne hokeje. 

Banner

Rodiče s dětmi se nejdříve zaregistrovali, děti dostaly dárky, a poté se do přesunuly do šatny. Rodiče si poslechli krátkou prezentací Radka Procházky, předsedy klubu, Olgy Šebestové, trenérky školy bruslení a Libora Bezděka, trenéra první a druhé třídy. 

Rodiče byli seznámeni s chodem klubu Ledních medvědů a programem celé akce. Na ledě se objevili trenéři Martin Vysloužil, Martin Hadrava, Rudolf Zukal, Josef Kalenda, Pavel Martínek, Olga Šebestová, Libor Bezděk, Dominik Kasalý a klubový maskot.

Děti byly rozděleny do skupin, cvičení byla formou her a zábavy – uprostřed děti tlačily překážky a hrazdy za pomoci rodičů a trenérů. V jedné třetině se konal ukázkový trénink 1. – 2.třídy pod vedením Libora Bezděka a Dominika Kasalého. 

Přišlo 44 dětí ve věku od čtyř do osmi let, většina dětí byla na ledě poprvé v životě. Když si děti vyzkoušely různé hry a cviky, byly na led vhozeny bonbóny. Celá akce se nesla v přátelské atmosféře. Na závěr proběhlo společné focení a rozloučení s dětmi. Byla použita prezentace a videa, která jsme měli k dispozici. Celou akci hodnotíme velice pozitivně, všem se líbila.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v HC Lední medvědi Pelhřimov najdete zde.

Citáty

phpAc724u
Dominik Hašek

olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

Doplňkové sporty jsou výborná věc. Dělejte klidně dva tři sporty naráz a pak se rozhodněte pro jeden.