Týden hokeje v Čáslavi

Týden hokeje v Čáslavi

V pátek 25. listopadu 2022 v 17:00 hodin se v Čáslavi opětovně otevřel zimní stadion pro děti a jejich rodiče se zájmem o lední hokej. Akce je již tradiční a přilákala 23 nových nadějných hokejistek a hokejistů, kteří rozšířili řady našich Gripeňat. Všem nově příchozím udělaly velikou radost dárky a pestrý program nejen na ledě. Byla připravena ukázka výstroje a střelnice, kde si děti vyzkoušely střelbu z umělého ledu na opravdového brankáře.

Banner

Akce byla precizně zabezpečena, přípravný tým nic nepodcenil a tuto akci propagoval na místních a okolních školách, školkách a v regionálních médiích a na sociálních sítích. Zabezpečena byla i multimediální technika pro prezentaci rodičům.

V krásném prostředí restaurace zimního stadionu probíhala novým způsobem registrace a krátká prezentace klubu. Registrace byla intuitivní a rychlá. Pro tyto potřeby byl vyhrazen dostatečný počet notebooků a ochotní pomocníci z řad vedoucích mužstev a trenérů. Za to jim patří velký dík.

Všechny přítomné přivítali předseda klubu Ing. V. Chrenka a sportovní ředitel klubu V. Muras. Předseda klubu stručně obeznámil přítomné s historií klubu, podmínkami akce, programem a vším potřebným. K dispozici byli pro případné dotazy zkušení trenéři Gripeňat.

Po úvodním seznámení a registraci se hlavní program akce přesunul na kluziště. Trenéři a vedoucí mužstev připravili pro nové děti program na ledě a Gripeňata přítomným prezentovala své nabyté dovednosti a ukázala, že hokej umí. Pro mnohé nově příchozí to byla veliká inspirace. A nechyběla ani závěrečná společná fotografie. Akce se vydařila.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Čáslavi najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "