Týden hokeje v Děčíně

Týden hokeje v Děčíně

Úterní odpoledne patřilo na děčínském zimním stadionu náborové akci "Týden hokeje", která se koná napříč kluby po celé republice ve spolupráci s Českým hokejem. Cestu na stadion si našlo celkem 22 nově příchozích dětí!

Banner

Po registraci a prezentaci se děti odebraly s rodiči do kabiny, kde se ve spolupráci s trenéry oblékly do tréninkového a po úvodních slovech trenéra Michálka se šlo na věc.

Na ledě doprovázeli celou akci i maskoti – děčínský grizzly a lev Puk. Nápomocni byli i hráči "A" mužstva, dorostu nebo mladších žáků. Ledová plocha byla rozdělena na dvě části. V jedné se seznamovali zábavnou formou s ledovou plochou nově příchozí hokejisté, ve druhé polovině pak probíhal ukázkový trénink hráčů 2. třídy HC Děčín. Celý trénink doprovázel komentářem pro rodiče trenér Ondřej Michálek.

Pevně věříme, že se k nám účastníci akce rádi vrátí a objeví tak vášeň k hokeji a sportu všeobecně!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Děčíně najdete zde.

Citáty

phpUhStPw
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Je lepší v teplých měsících hrát baseball, tenis nebo lakros, třeba i za deště. Nebo plavání, neorganizovaný fotbal, jízda v terénu na kole. Házeli jsme míče o zeď, mixovali dohromady spousty dalších her. Všichni dobří hráči to tak dělali. Specializace na hokej začala až po 14 letech.“