Nakresli maskota Pojď hrát hokej a vyhraj!

Nakresli maskota Pojď hrát hokej a vyhraj!

Rádi malujete a chcete vyhrát hodnotné ceny? Tak to je tato soutěž pro vás jako dělaná! Stačí jen namalovat obrázek, na kterém bude maskot Pojď hrát hokej, sdílet ho na Facebooku a poté čekat, zda vás odborná komise složená ze zástupců projektového týmu vybere jako vítěze.

Banner

Vítěz soutěže se může těšit na dárkový balíček, nebo spíše balík, ve kterém bude dětská hokejka, dětský reprezentační dres a další předměty českého národního hokejového týmu.

A co musíte pro vítězství udělat? Od 14. prosince 2016 do 8. ledna 2017 namalujte obrázek, na kterém bude maskot Pojď hrát hokej. A to buď maskot Puk, nebo Ťuk a nebo oba maskoti společně. Fantazii se meze nekladou.

Obrázek je do 8. ledna potřeba nahrát na Facebook, označit na něm facebookovou stránku Pojď hrát hokej (@pojdhrathokej) a publikovat ho veřejně, aby byl vůbec k nahlédnutí.

Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby starší 15 let. Mladší děti mohou být do soutěže přihlášeny svým zákonným zástupcem, který za ně může obrázek na Facebook nahrát. Oficiální pravidla a podmínky soutěže najdete zde.

Poté bude vybrán jeden výherce, který se může těšit na zmiňované ceny. Tak neváhejte a vezměte do ruky pastelky a papír a něco pěkného nakreslete. A že nevíte, jak Puk a Ťuk vypadají? Inspirovat se můžete v sekci Maskot.


Citáty

phphqstv0
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Až do osmé třídy by mělo být jedno, jestli dítě hraje v obraně nebo útoku. Měl by si vyzkoušet všechno. I útočník musí umět bránit, stejně jako obránce útočit.“