Týden hokeje v Táboře

Týden hokeje v Táboře

V neděli dopoledne bylo na táborském stadionu pořádně živo. Zhruba po osmi měsících zavítala do jeho útrob celorepubliková akce Týden hokeje.

Banner

Akce spadající do kampaně Týden hokeje přilákala na devátou hodinu ranní mezi táborské mantinely 31 dětí, aby si osvojily své první či „druhé“ bruslařské dovednosti. Tým trenérů v čele s táborským koordinátorem akce Janem Boháčem jim přichystal zhruba dvouhodinovou kratochvíli plnou her, zábavy, a také první opravdické sportovní dřiny.

„Myslím si, že to byla povedená akce,“ ohlíží se za nedělním programem zmiňovaný kouč Jan Boháč. „Objevilo se tu znovu hodně začátečníků a ukázalo se, že je Tábor hokejové město a je tady o tento sport velký zájem. V lednu jsme samozřejmě měli vyšší účast, ale že přišlo po tak krátké době dalších třicet dětí, to je určitě potěšitelné. Jsme moc rádi, že si to s námi trenéry a se svými rodiči užily,“ dodal Jan Boháč s úsměvem.

Příliv malých nadějí do táborského klubu ale Týdnem hokeje nekončí. Už za týden, přesněji v neděli 1. října od 8.15 do 9.15, naváže na tento projekt start nového ročníku klubové Školy bruslení. Více informací najdete na webu klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Táboře najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“