Týden hokeje v Poličce

Týden hokeje v Poličce

V sobotu 23. 9. 2017 se na zimním stadionu v Poličce uskutečnila náborová akce Týden hokeje pořádaná za podpory Českého svazu ledního hokeje. Akce se zúčastnilo 12 dětí, z toho dvě děvčata.

Banner

Při registraci byl každý rodič v krátkosti seznámen s projektem Pojď hrát hokej, zástupci klubu předali letáky k propagaci ledního hokeje a letáky s termíny školičky bruslení. Po vyplnění registračního formuláře obdrželi malí caparti dres a dárky, které poskytl Český svaz ledního hokeje.

Potom předseda klubu krátce seznámil účastníky akce s historií klubu, promítl jim prezentaci a propagační video. Dále byla všem přítomným představena hokejová výstroj a poskytnuty informace o termínech bruslení. Rodiče byli dále seznámeni s finanční stránkou hokeje - členské příspěvky, ceny výstroje, podpora ze strany ČSLH na hokejové vybavení, možnost zapůjčení výstroje nejen v začátcích, ale i dalších letech.

V krátkosti byli zmíněni i odchovanci klubu a prezentovány výsledky mládeže v posledních letech. K rodičům promluvil Vojtěch Nečas, odchovanec poličského hokeje, který nyní hraje za starší dorost Dynama Pardubice. Potom účastníkům akce předvedli své hokejové umění hráči přípravek ročníku 2009, 2010, 2011.Po převlečení pokračoval program na ledě. Seznamování se s ledem, bruslení s hrazdičkou i bez, hry na ledě, zkoušení obratnosti i střelba na brankáře. Následovalo společné focení účastníků akce a posléze i s hráči přípravky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Poličce najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“