Startuje druhý Týden hokeje! Tentokrát po celé České republice

Startuje druhý Týden hokeje! Tentokrát po celé České republice

Je to tu! Již podruhé se uskuteční Týden hokeje. V září minulého roku se do projektu zapojilo 25 vybraných klubů, tentokrát bude mít akce daleko větší rozsah. Týden hokeje se v termínu od 23. do 29. ledna představí rovnou na 136 stadionech! Možnost vyzkoušet si, jaké je to být hokejistou a udělat první krůčky na ledě pod vedením kvalifikovaných trenérů, tak budou mít děti po celé České republice. Kromě zážitků si malí účastníci odnesou domů i dárek na památku.

Banner

Český svaz ledního hokeje pořádá Týden hokeje již podruhé. Během první akce pořádané loni v září si hokej přišlo vyzkoušet 800 dětí. Týden hokeje je určený především pro děti od 4 do 8 let a také jejich rodiče, kteří se dozvědí nezbytné informace o ledním hokeji, a mohou se snadněji rozhodnout o výběru sportu pro svého potomka.

Během Týdne hokeje noví zájemci o tento sport zjistí, jak to v klubech chodí a na vlastní kůži zažijí zábavu spojenou s hokejem. Rodiče si odnesou informace o tom, co přináší hokej pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Více informací o akci naleznete přímo v sekci Týden hokeje.

Základní informace o Týdnu hokeje:
  • Pro děti ve věku 4-8 let a jejich rodiče
  • Pro všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení
  • Vezměte si s sebou základní vybavení – brusle, helma, rukavice *
  • Dvě hodiny zábavy na ledě i mimo něj
  • Hodnotné dárky pro všechny účastníky

*Postačí lyžařská helma a rukavice. V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete žádným zmíněným vybavením, obraťte se prosím na pořádající klub s dotazem na možnost zapůjčení věcí na místě.

Program akcí Týden hokeje v jednotlivých klubech naleznete zde.

Citáty

phpN55Dga
Martin Ručinský

olympijský vítěz z Nagana

„Dnes je nejdůležitější bruslení, protože hokej se neuvěřitelně zrychlil. Na dovednostních disciplínách jako je střelba nebo technika hole se dá pracovat."