Týden hokeje v Mostě

Týden hokeje v Mostě

Dne 24. 9. 2019, v čase 17.00 - 18.35, proběhla na zimním stadionu v Mostě náborová akce pořádaná hokejovým klubem MOSTEČTÍ LVI ve spolupráci s Českým hokejem. Náborové akce se zúčastnilo 23 malých zájemců o lední hokej (19 chlapců a 4 dívky).

Banner

Náborová akce postupovala dle zaslaných metodických pokynů. Rodiče s dětmi čekala registrace (vyplnění přihlášek), převléknutí v šatně, prezentace ledního hokeje a program na ledě.

Většina rodičů přicházela již před pátou hodinou, takže prezentace ledního hokeje v šatně následovala dle harmonogramu. Po převléknutí a zkoušení výstroje přešly děti k ledu, kde následovala ukázka minihokeje hráčů 3. tříd ročníku 2011. Hřiště bylo rozděleno na různorodá stanoviště, kde děti zkoušely nové dovednosti.

Na konci tréninku byla provedena společná fotografie a po převléknutí byla zájemcům z řad rodičů ukázána na zimním stadionu střelnice a rozcvičovna. Všichni rodiče odešli s veškerými informacemi k tréninkům hokejové základny a možnostem začít hrát lední hokej v našem klubu.

S celkovou akcí jsme spokojeni. Doufáme, že noví adepti hokeje přijdou na příští trénink hokejové základny. Celkově se zapojilo do akce ze strany klubu 6 trenérů na ledě, 4 lidé na registraci a prezentaci ledního hokeje, 3 hráči z mužstva dorostu na výpomoc při oblékání do výstroje a 10 hráčů ročníku 2011 na miniutkání.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mostě najdete zde.

Citáty

phpXBVl4e
Jaromír Jágr

Olympijský vítěz a nejlepší český hráč historie v NHL

„Jestliže chceš být lepší než kdokoliv jiný, musíš pracovat tvrději než kdokoliv jiný. Žádné jiné tajemství v tom nehledej.“