Týden hokeje v Sušici

Týden hokeje v Sušici

Dne 25. 1. 2022 proběhla na zimním stadionu TJ Sušice náborová akce Pojď hrát hokej.

Banner

Začátek akce byl plánován od 16:00 hodin. První účastníci se začali scházet již v 15:45 hodin. Podle plánu jsme začali registrací a prezencí, zapsalo se celkem 25 dětí.

Prezentaci oddílu i projektu dostali všichni zaregistrovaní v tištěné podobě a zároveň byla přednesena moderátorem. Souběžně s prezencí probíhala ukázka hokejového tréninku 2. tříd. Nově příchozí děti byly zapojovány do suché přípravy, kde plnily různé úkoly (střelba na bránu, balanc na BOSU, slalom, žebříček).

V 16:45 se příchozí děti přesunuly do šaten, kde byly pro děti, které neměly vhodné vybavení, připraveny výstroje i asistenti, kteří pomáhali s oblékáním. Na ledě byli k dětem přiděleni trenéři a děti měly možnost zúčastnit se různých her (sbírání a hledání plyšáků, barevných míčků, střelba na brankáře, zvířátka v zoo, vožení po ledě, ježdění s maskotem).

Na akci byli přítomni zástupci Českého hokeje, maskot projektu Pojď hrát hokej, Josef Řezníček a štáb, který na akci zajišťoval video reportáž. Maskot vzbudil u dětí i jejich rodičů obrovské nadšení. Závěrem proběhlo společné focení a program byl ukončen.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sušici najdete zde.

Citáty

phpzDiBkV
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Hokej je krásný týmový sport, ve kterém je možné prožít plno skvělých momentů.“