Týden hokeje v Říčanech

Týden hokeje v Říčanech

Celkem 23 nových dětí společně s rodiči si našlo cestu na zimní stadion v Říčanech u Prahy, kde se 25. 1. 2019 ve 14: 00 konala jedna z celorepublikových akcí s názvem Pojď Hrát hokej. Akce se zúčastnilo i 17 dětí, které již aktuálně navštěvují naši školičku bruslení.

Banner

Děti a rodiče byli přivítání u registračního stolku, kde prošli registračním systémem. Rodiče vyplnili nezbytné formuláře. Potencionální mladí hokejisté u registrace dostávali dárky v podobě národních dresů, odznáčků a malého občerstvení.

V kabině děti a rodiče přivítal hlavní trenér pan Látal, který v Říčanech vede 2. a 3. třídu. Následovala prezentace hokeje, potřebného vybavení do začátku, fungování, filozofie a podmínek klubu HC Merkur Říčany. Poté se děti vydaly na ledovou plochu, kde se rozdělily dle bruslařských dovedností do tří skupin. V každé části bylo několik stanovišť, kde děti trénovaly hokejové a bruslařské techniky. Akce byla zakončena společnou fotografií.

Celou akci považujeme za úspěšnou. Zaznamenali jsme větší zájem než v září a většina rodičů se po skončení akce informovala na další tréninky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Říčanech najdete zde.

Citáty

phpmYA6n6
Petr Mrázek

brankář Caroliny Huricanes

„Gólman se nesmí bát hrát holí, musí mít přehled.“