Týden hokeje v Domažlicích

Týden hokeje v Domažlicích

Již poněkolikáté se klub HC Domažlice zapojil do akce Týden hokeje a uspořádal nábor hokejových nadějí. V pátek 27. 9. 2019 po 16. hodině dorazili natěšení mladí adepti hokeje spolu s rodiči na zimní stadion. Akce se zúčastnilo celkem 13 dětí ve věku 4-7 let, z toho bylo 12 chlapců a 1 dívka. Všichni příchozí se zaregistrovali do projektu Pojď hrát hokej. Někteří se pro nemoc museli omluvit, těm bude ale registrace nabídnuta následně.

Banner

Akce probíhala podle předem naplánovaného scénáře. V prostorách zimního stadionu byli všichni přivítáni vedením klubu a po zaregistrování obdrželi účastníci dresy a drobné dárky poskytnuté Českým hokejem. Rodiče byli informováni o organizaci a programu celé akce.

Děti si mohly v rámci aktivit mimo led nejprve vyzkoušet střelbu a práci s hokejkou či hokejovou rozcvičku. Pak následovala presentace rodičům.

Program na ledě začal v 17 hodin. Nováčci, z nichž většina stála na bruslích poprvé, absolvovali zábavný program a vyzkoušeli si některé dovednosti na ledě. Na jedné třetině probíhal současně vzorový trénink 2. třídy a poté ukázka minihokeje.

Celý program byl zakončen společnou fotografií zúčastněných. Do celé akce bylo zapojeno celkem 8 trenérů a dalších 10 pomocníků. Všem patří ten největší dík.

Na viděnou na ledové ploše v barvách klubu HC Domažlice!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Domažlicích najdete zde.

Citáty

phpPaAR8p
Peter Forsberg

Švédská legenda a člen Triple Gold Clubu

„Rodiče! Užívejte si to, dělejte vše pro dítě. Držte je u více sportů. Nestresujte je.“