Týden hokeje v Turnově

Týden hokeje v Turnově

V úterý 19.9.2017 proběhla na Zimním stadionu Ludvíka Koška náborová akce ve spolupráci s ČSLH v rámci Týdne hokeje.

Banner

Tento den se již od 15:30 začaly scházet k hokejové hale natěšené děti za doprovodu jejich rodičů. Registrací do projektu Pojď hrát hokej se mezi nové naděje pro turnovský a český hokej zařadilo 21 dětí, které obdržely dary od českého svazu ledního hokeje a hokejového klubu.

Rodiče během prezentace měli možnost získat potřebné organizační informace k tréninkům a nahlédnout do hokejového zákulisí. Mezitím byl pro děti nachystán venkovní doprovodný program v podobě her a střelby na branku.

Dětmi nejvíce očekávaný okamžik dne však nastal po převlečení a přezutí do bruslí. Mohlo se konečně vyrazit na led. Možnost okusit první krůčky a obloučky na ledě, střelba na opravdového brankáře a spousta dalších soutěží a her vykouzlily ve tvářích všech dětí i přihlížejících rodičů široké úsměvy.

Zábavné odpoledne si vedle dětí a rodičů užili i trenéři a pomocníci, kteří se zasloužili o zdárný průběh akce. Tečkou za úspěšným dnem na ledové ploše bylo společné focení.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Turnově najdete zde.

Citáty

phpN55Dga
Martin Ručinský

olympijský vítěz z Nagana

„Dnes je nejdůležitější bruslení, protože hokej se neuvěřitelně zrychlil. Na dovednostních disciplínách jako je střelba nebo technika hole se dá pracovat."