Týden hokeje v Chocni

Týden hokeje v Chocni

Dne 24.9.2017 proběhla již po druhé na zimním stadionu v Chocni akce Týden hokeje. Tato akce je organizována ČSLH. Začátek byl naplánován na 13:30 a na zimní stadion přišlo celkem 24 dětí se svými rodiči.

Banner

Po registraci dětí byli všichni účastníci seznámeni s programem akce. Poté děti měly v doprovodu trenérů připravený program plný her a soutěží v areálu zimního stadionu a rodičům byl představen hokej jako správný sport a chod klubu HC Spartak Choceň.

Ve 14:10 následoval program na ledě, kde se dětem věnovalo celkem 7 trenérů a hráči žákovských kategorií, včetně brankářů. Děti byly rozděleny do skupin dle zdatnosti pohybu po ledě a postupně si prošly připravená stanoviště.

Na prvním stanovišti se seznámily se základními dovednostmi malého hokejisty, jako je postoj, vstávání z ledu a rovnováha. Druhé stanoviště bylo zaměřeno na hry na ledě, třetí na základy bruslení a na dalších dvou stanovištích si mohly děti vyzkoušet nájezdy na brankáře.

Celá akce byla ukončena společným fotografováním a dle rozzářených tváří dětí a rodičů můžeme konstatovat, že se akce vydařila.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Chocni najdete zde.

Citáty

php6cbzQI
Jakub Voráček

mistr světa 2010

„Na tréninky se těším. Je během nich sranda a pořád jste v dobré partě kluků."