Týden hokeje v Ostrově

Týden hokeje v Ostrově

Dne 24. 9. 2019 se na zimním stadionu v Ostrově uskutečnila náborová akce Týden hokeje. Akce se konala pod záštitou Českého hokeje. Hokejový klub HC Čerti Ostrov zorganizoval akci velmi zodpovědně a potřebnou propagaci náboru provedl v mateřských školkách v Ostrově a blízkém okolí, jakož i na základních školách v Ostrově. Propagační materiály (dodané Českým hokejem) byly vystaveny v prostorách zimního stadionu.

Banner

Vedení HC Čerti Ostrov (Vlastimil Šindar, Radek Schmied, Jan Pater) zajišťovalo propagaci a prezentaci klubu veřejnosti. V rámci propagace této akce byl opakovaně pouštěn velmi zdařilý klip "Pojď hrát hokej", který dodal Český hokej. Za sportovní část náboru byl odpovědný hlavní trenér mládeže HC Čerti Ostrov Mgr. Radek Škarda, který vypracoval harmonogram této události dle metodického doporučení Českého hokeje. Ostatní trenéři, pracovníci a hráči klubu (Marie Moisesová, Milan Čornyj, Pavel Šneberger, Jana Paterová, Jan Pater, Lucie Růžičková, Tomáš Jessl, Barbora Polášková, Drahomíra Bendová, Jaroslava Králová, Radim Slovák, Martin Danyo, Michal Dvorožňák, Vlastimil Šindar, Radek Schmied) pomáhali s přípravou této akce. Jako demonstrátoři byli vybráni žáci klubu HC Čerti Ostrov (rok nar. 2009 – 2011). Domníváme se, že tyto a podobné akce jsou velmi potřebné k nárůstu hokejové základny našeho klubu.

Časový harmonogram byl následující:
17:00 – 17:30: registrace nových zájemců (Pater, Růžičková, Pater)
17:30 – 17:40: prezentace klubu ( Šindar, Schmied, Pater)
ukázka hokejové výstroje: (Dvorožňák, Danyo, Slovák)
oblékání nových zájemců, poučení BOZ
17:40 – 17:45: přivedení dětí na střídačky (Polášková, Králová)
17:20 – 18:15: ukázka tréninku na ledě + program s novými dětmi (Jessl, Šneberger, Moisesová, Slovák, Polášková, Králová, Čornyj, Danyo, Bendová)
18:20 – 18:30: společné foto
18:35 – 18:45: zakončení akce

Celkový počet nově zaregistrovaných členů: 19

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Ostrově najdete zde.

Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“