Týden hokeje v Havířově

Týden hokeje v Havířově

Celostátní akce Týden hokeje v rámci projektu Pojď hrát hokej se odehrála také na zimním stadioně v Havířově. Přes 20 dětí poznalo vše spojené s hokejem a vyzkoušelo si trénink mladého hokejisty.

Banner

Po registraci a úvodní prezentaci následovala ukázka výstroje, zázemí klubu i tréninků na suchu a na ledě. První kroky na bruslích si děti vyzkoušely pod dohledem trenérů mládeže a mohly se podívat také na trénink hráčů 3. třídy.

Rodiče byli seznámeni s tím, jak klub funguje a co vše obnáší, když doma mají malého hokejistu. Jestli své děti opravdu zapíší už je na nich.

„Účast u nás na podzimní náborové akci bývá menší než v lednu, ale přesto přišlo 21 dětí a my jsme moc rádi. Musím poděkovat všem, kteří se na organizaci podíleli, všem trenérům i vedení klubu. S přípravkou trénujeme každý víkend, v sobotu a v neděli, takže zájemci můžou přijít i rovnou na trénink. Zároveň se budeme snažit, aby co nejvíce dětí, které se tady dnes ukázaly, přišlo i na naše tréninky,” říká šéftrenér přípravky Petr Jemelík.

V případě dalších dotazů můžete trenéra kontaktovat na čísle +420 777 774 075.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Havířově najdete zde.

Citáty

phpzDiBkV
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Hokej je krásný týmový sport, ve kterém je možné prožít plno skvělých momentů.“