Týden hokeje v Blansku

Týden hokeje v Blansku

V pátek 24. 1. 2020 od 17:00 se na zimním stadionu v Blansku konala pod záštitou Českého hokeje náborová akce „Pojď hrát hokej“.

Banner

Celá akce začala přivítáním malých dětí a rodičů, kteří poprvé zavítali na zimní stadion v Blansku. Rodiče následně vyplnili zápisy do projektu Pojď hrát hokej a děti ihned dostaly dárky v podobě reprezentačního dresu, náramku, odznaků, samolepek a kartiček hráčů.

Následovala prezentace pro dospělé, v rámci které jsme rodičům předali hlavní informace o ledním hokeji, o filosofii a podpoře Českého hokeje a také o fungování místního klubu HC Rytíři Blansko.

Poté již následovalo to hlavní a nejzábavnější – program na ledě. Děti nazuly brusle, nasadily helmy a chrániče a vyrazily na led, kde na ně čekali trenéři. Pro některé z dětí to byly první krůčky na ledě, jiné se na bruslích pohybovaly zdatněji. Všechny děti se pak shromáždily okolo trenérů a společně absolvovaly svůj první „trénink“ plný her a zábavy.

Vše probíhalo formou zábavy a legrace a z ledové plochy byl slyšet dětský smích, což byla odměna pro všechny, kteří se na této náborové akci podíleli. Na závěr celé akce pak přišlo společné focení.

Při této akci se nově zaregistrovalo 13 dětí, z toho 12 chlapců a 1 dívka.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Blansku najdete zde.

Citáty

php6cbzQI
Jakub Voráček

mistr světa 2010

„Na tréninky se těším. Je během nich sranda a pořád jste v dobré partě kluků."