Týden hokeje v Žebráku

Týden hokeje v Žebráku

Ve středu 23. 1. 2019 od 16:00 hodin se na zimním stadionu v Hořovicích opět konala akce „Pojď hrát hokej“. Náborovou akci pod záštitou Českého hokeje připravil hokejový oddíl HC Spartak Žebrák a zájem o hokej projevilo 15 dětí, které se přišly podívat, jak probíhají tréninky.

Banner

Nejdříve se všichni sešli v hokejovém bufetu, kde k rodičům a dětem promluvil předseda HC Spartak Žebrák pan David Jícha, který také přivítal na akci zástupce ze svazu Českého hokeje pana Jiřího Kučeru. Všechny děti dostaly jako dárek hokejový dres, odznáček s logem Českého hokeje a slané krekry jako malou svačinku. 

Poté se všichni přesunuli do šaten, kde již byly připravené hokejové výstroje. Trenéři pomohli rodičům s oblékáním dětí do výstroje, a pak mohli malí hokejisté a malé hokejistky vyrazit na led, kam se všichni velmi těšili. 

Pod vedením trenérů se děti učily bruslit a nejvíce je bavila společná cvičení. Velmi je také potěšilo, když se na ledě objevil oddílový maskot Olaf, který se přišel podívat, jak jim jejich první trénink jde. Na závěr akce se konalo společné focení, na kterém nechyběl ani Olaf. A protože se všechny děti na tréninku velmi snažily, dostaly od trenérů na konci sladkou odměnu a slíbily, že dorazí na jejich další trénink.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Žebráku najdete zde.

Citáty

php8Y2Or2
Mats Sundin

Olympijský vítěz a trojnásobný mistr světa

„Nejdůležitější je mít radost. Hrát si nehledě na věk. Nebojte se snít. Nebuďte jednostranní. Žijte v přítomnosti. Elitářství až od 17 let.“