Týden hokeje s HC Sparta Praha

Týden hokeje s HC Sparta Praha

V sobotu 25. ledna proběhla ve spolupráci s Českým hokejem v holešovické Tipsport areně náborová akce v rámci Týdne hokeje. Pojď hrát hokej navštívilo 42 dětí.

Banner

Rodiče zhlédli prezentaci s veškerými informaci jak od Českého hokeje, tak o akcích a náborových pravidlech v HC Sparta Praha.

Na ledě děti absolvovaly ukázkový trénink na 4 stanovištích – soutěže o největší počet nasbíraných tenisáků, kuželů a kotoučů; honičky, fotbal na ledě na minibranky a učily se základům rovnováhy a stability na ledě. Nechyběla ani ukázka minihokeje hráčů 1. třídy HCS. Rodiče tak měli možnost vidět porovnání, kam se mohou jejich děti po roce posunout ve svých hokejových dovednostech.

Celý program pro děti doprovázel sparťanský maskot a hráči „A“ týmu. Jako doprovodný program si děti prohlédly šatnu A-mužstva a odnesly si spoustu dárků od Českého hokeje a HCS.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v HC Sparta Praha najdete zde.

Citáty

php6ZfkAi
Jakub Voráček

útočník Philadelphie Flyers

„Když jsem byl malý, hrával jsem i tenis a fotbal. To je podle mého strašně důležité, aby, když je dítě ještě ve vývoji, dělalo co nejvíce sportů. Dnes mají děti bohužel jiné zájmy. Je to pak vidět na jejich obratnosti a talentu."