Týden hokeje v Rokycanech

Týden hokeje v Rokycanech

Dne 25. 1. 2020 se na zimním stadionu v Rokycanech uskutečnila náborová akce Pojď hrát hokej, která je součástí projektu Týden hokej. Ten se koná po celé republice pod záštitou Českého hokeje.

Banner

Celou akci jsme propagovali všemi pro nás dostupnými prostředky a využili jsme i marketingovou propagaci zajišťovanou Českým hokejem. Zástupci našeho klubu se pak zúčastnili v některých školách i schůzky rodičů, kde opět prezentovali hokej, náš sportovní klub a v neposlední řadě celý Týden hokeje pořádaný Českým hokejem.

Již u vstupu na zimní stadion jsme přicházející oslovili, předali jim informace o průběhu akce a nasměrovali je k místu pro registraci účastníků. Po registraci pak naši pořadatelé doprovodili rodiče s dětmi do šatny. Dětem, které neměly vlastní vybavení, jsme zapůjčili brusle i helmy.

Naši hokejisté-trenéři dětem pomáhali s prvními krůčky na ledě a pomáhali jim absolvovat připravené jednoduché hry. Každé dítě obdrželo při registraci hrací kartičku, ve které mu byly označeny splněné úkoly. V jedné třetině jsme připravili pro děti ukázku minihokeje.

Po cca 40 minutách jsme požádali rodiče, aby se přesunuli do VIP místnosti, kde jsme prezentovali hokej jako sport, Český hokej jako řídící orgán a náš oddíl – jeho struktury, práci s dětmi, soutěže a úspěchy.

Celkově se do projektu Pojď hrát hokej zaregistrovalo 65 dětí. Vzhledem k tomuto počtu hodnotíme náborový den velmi kladně.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rokycanech najdete zde.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“