Týden hokeje ve Velkém Meziříčí

Týden hokeje ve Velkém Meziříčí

HHK Velké Meziříčí ve středu 25. září 2019 uspořádal na místním zimním stadionu akci „Pojď hrát hokej“, která je součástí projektu Českého hokeje „Týden hokeje“.

Banner

Tato akce je určena primárně dětem ve věku 4-8 let a má seznámit zájemce z řad dětí a jejich rodiče s ledním hokejem. Program začal v 17 hodin, ale řada netrpělivých zájemců se u registrace tvořila již před touto hodinou.

Po registraci byli rodiče s dětmi nasměřováni ke zhlédnutí prezentace, jejíž součástí bylo i seznámení přítomných s výstrojí jak hráče, tak i gólmana.

Zatím byl na ledě přichystán program pro více než 20 nově příchozích dětí. Dětem s jejich prvními krůčky pomáhali nejen kluboví trenéři, ale i jejich noví kamarádi ze starších kategorií. Na ledě bylo několik stanovišť, včetně velmi oblíbené střelby na brankáře. Děti se se smíchem snažily dát svůj první gól nejen puky, ale všemožnými typy míčků. Pro mnohé to byl jejich historicky první gól.

Po ukončení organizovaného programu přišlo na řadu závěrečné focení. Mnohé děti odcházely s příslibem návštěvy řádného tréninku náboru, který náš klub vede 2x týdně.

Celá akce se velmi vydařila a my věříme, že se všem zájemcům u nás líbilo a budou se k nám rádi vracet.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Velkém Meziříčí najdete zde.

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.