Týden hokeje v Sušici

Týden hokeje v Sušici

Akce Týden hokeje se na zimním stadionu TJ Sušice konala 20. 9. 2017. Začátek akce byl plánován od 16,00 hodin. První účastníci se začali scházet již v 15.30 hodin. Podle plánu se začalo prezencí, během které se zapsalo celkem 13 dětí ve věku od 4 do 7 let. Souběžně s prezencí, aby se děti nenudily, probíhala ukázka hokejového tréninku ročníků 2009-2010 a přípravek.

Banner

Nově příchozí děti byly zapojovány v případě zájmu do suché přípravy, kde plnily různé úkoly (střelba na bránu, balanc na BOSU, slalom...). Samotná prezentace klubu proběhla v jedné z upravených šaten a byla doplněna nejen videem dodaným ČSLH, ale i klubovým sestřihem vtipných ukázek ze zápasů hokejových přípravek. To se velmi líbilo jak dětem, tak i rodičům. Jako čestný host byl pozván i starosta města.

Po prezentaci byl dán prostor dotazům a pak se všichni přesunuli do druhé šatny, kde byly pro děti (které neměly vhodné vybavení) připraveny výstroje i asistenti z řad hokejistů starších žáků, kteří pomáhali s oblékáním. Na ledě byly děti rozděleny do tří družstev. V každém družstvu byli přítomni dva trenéři i s asistenty. Očekávaný počet dětí nám i přes masivní propagaci velkou měrou ovlivnila chřipková epidemie.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sušici najdete zde.

Citáty

phpQjkG1c
Ondřej Pavelec

mistr světa 2010

„Každé soustředění, třeba i jednodenní, může každého gólmana posunout o nějaký ten kousíček dopředu.“