Týden hokeje v Lanškrouně

Týden hokeje v Lanškrouně

V úterý 21. září 2021 se po roční přestávce v hale Bóži Modrého opět uskutečnila úspěšná náborová akce Českého hokeje s názvem Pojď hrát hokej. Akce se zúčastnilo celkem 16 nově příchozích dětí, které si celý program společně s rodiči užily.

Banner

Celá akce začala v 17:00 hodin, kdy už na ledě probíhal ukázkový zápas v minihokeji a trénink nejmenších Orlů. Zároveň probíhala registrace a všichni si mohli prohlédnout, jak vypadá hokejová výstroj. Tu si mohli účastníci vyzkoušet a zapůjčit.

Po registraci a zhlédnutí nejmenších Orlů v akci se děti za pomoci hráčů žákovských a juniorských kategorií přesunuly do šatny, kde se nachystaly na své první krůčky na ledě. Ještě před tím proběhla v šatně rozcvička – cvičení na rovnováhu a stabilitu, aby nám to na ledě lépe šlo. Na ledě proběhlo společné focení všech zúčastněných a poté už cvičení na stabilitu přímo na ledě – hry s míčky a balóny. I když to byl u některých dětí první kontakt s ledem, nechyběl úsměv na tváři všem zúčastněným. Zároveň proběhla prezentace klubu a rodiče dostali informace, jak náš "malý" hokejový klub funguje.

Celá akce byla ukončena v 18:40 hodin, kdy se šly děti převléknout a vyprávět své čerstvé dojmy rodičům. Těšíme se, že spoustu dětí budeme potkávat na trénincích přípravky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Lanškrouně najdete zde.

Citáty

phpNE4Krf
Andrej Šustr

obránce s bohatými zkušenostmi z NHL

„Díky studiu na univerzitě jsem získal vzdělání a několik extra let na to na sobě pracovat po hokejové stránce."