Týden hokeje v Trutnově

Týden hokeje v Trutnově

Dne 23. 1. 2020 se v čase od 16.30 do 18.30 hodin uskutečnila na zimním stadionu v Trutnově náborová akce Týden hokeje, která se v rámci projektu Pojď hrát hokej konala pod záštitou Českého hokeje a klubového managementu pod vedením Jaroslava Řeháka.

Banner

Akci hodnotí vedení klubu jako zdařilou, zúčastnilo se jí 20 dětí, které byly doprovázeny rodiči. Pro rodiče nových dětí byla nejdříve provedena prezentace v klubovně zimního stadionu. Zde se rodiče dověděli nejzákladnější věci o trutnovském hokeji. Rodičům bylo mj. sděleno, že mají možnost bezplatně si od klubu zapůjčit hokejovou výstroj pro své děti, což rodiče velmi přivítali. Dále byla rodičům prezentována struktura a funkčnost trutnovského klubu a dále způsob spolupráce s Českým hokejem v rámci materiálního zabezpečení. Závěrem bylo rodičům prezentováno, proč je dobré hrát právě hokej.

Dále pokračoval program na ledě, který byl v časové dotaci 60 minut. Nejdříve byla provedena ukázka tréninku náborové kategorie, kde během tohoto tréninku se těmto všem dětem věnovalo 5 trutnovských trenérů a 6 hráčů z juniorky. Dále byla provedena na jedné třetině hřiště ukázka minihokeje. Na závěr celé akce došlo ke společnému focení.

V rámci komunikace s rodiči těchto dětí bylo z jejich strany přislíbeno, že se zapojí do tréninkových jednotek v náborové kategorii a převzali si kontakt na činovníky HC Trutnov z. s.

V rámci marketingu byla tato akce zveřejněna prostřednictvím letákových tiskovin, které byly distribuovány Českou poštou do obcí a vesnic kolem Trutnova, a dále byla akce prezentována v lokálním tisku Trutnovinky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Trutnově najdete zde.

Citáty

phporczD6
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Malý hokejista bude rád chodit na trénink pouze v případě, že to bude absolutní zábava – a tak to bylo u mě.“