Startuje nový seriál instruktážních videí! Radek Hlavatý ukáže, jak trénovat mimo hokejové mantinely

Seriál s Marianem Jelínkem O výchově a sportování dětí sice skončil, již brzy se ale můžete těšit na další sérii videí z dílny projektu Pojď hrát hokej. Novým seriálem, který ponese název Trénink mimo hokejové mantinely, bude rodiče i děti provázet mládežnický trenér Radek Hlavatý. Těšit se tak můžete na ukázky různých variant, jak trénovat s dítětem během letních měsíců mimo led, doma nebo před barákem.

Banner

Nový seriál instruktážních videí bude mít celkem deset dílů. Představena v nich bude nejenom základní technika hokejových dovedností, kterou děti mohou trénovat i na suchu a která jim následně pomůže s lepším zvládnutím techniky hole rovnou na ledě.

Pro perfektní zvládnutí techniky je třeba mít hokejku správné délky. Ta by měla při obutých bruslích sahat po bradu, bez bruslí by měla končit mezi ústy a špičkou nosu. Dalším důležitým faktorem je základní hokejový postoj – tedy kolena na šíři ramen, kotníky a kolena pokrčená, záda rovná v mírném předklonu, vzpřímená hlava, hokejku držet opět na šíři ramen.

Kromě užitečných rad přinese nová série videí i soutěže, díky kterým bude děti trénink bavit. Sledujte tedy jak web www.pojhrathokej.cz, tak i Facebook Pojď hrát hokej. Startujeme brzy!

Citáty

phpzDiBkV
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Hokej je krásný týmový sport, ve kterém je možné prožít plno skvělých momentů.“