Týden hokeje v Klášterci nad Ohří

Týden hokeje v Klášterci nad Ohří

Ve čtvrtek 20. 9. 2018 od 17 hodin proběhla na zimním stadionu v Klášterci nad Ohří náborová akce v rámci projektu Českého hokeje s názvem "Týden hokeje".

Banner

Vedení hokejové klubu ve spolupráci s Českým hokejem provedlo mediální kampaň a propagaci této akce v našem městě a jeho okolí. Zaměřili jsme se hlavně na místní mateřské a základní školy, kde jsme oslovili cca 300 dětí. Letošní kampaně se poprvé v historii zúčastnil nový maskot klubu tygřík „KUBA“, který měl u dětí nevídaný úspěch.

Akce se nakonec zúčastnilo 11 dětí a jejich rodiče. Rodiče byli v průběhu akce seznámeni s tím, jak se v našem hokejovém klubu pracuje s těmi nejmenšími v hokejové přípravce. Dále jsme rodičům vysvětlili, za jakých podmínek se mohou děti zapojit do hokejového klubu. Podali jsme informace, kdy se trénuje, jaké vybavení půjčujeme, jaké jsou oddílové příspěvky a podobně.

Děti si mohly na ledové ploše vyzkoušet své první bruslařské krůčky pod dohledem klubových trenérů a maskota „KUBY“. Současně probíhala v jedné třetině ukázka minihokeje hráčů 2. třídy.

Všechny děti obdržely reprezentační dres ČR, samolepky s logem Českého hokeje, POM-BÄR krekry od sponzora akce, kartičky hokejistů, tričko s logem klubu a přívěšek minipuk s logem klubu.

Na závěr proběhlo hromadné focení trenérů a zúčastněných dětí s maskotem klubu. Akce měla veliký úspěch, všem zúčastněným se líbila. Většina rodičů s dětmi přislíbila účast na trénincích hokejové přípravky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Klášterci nad Ohří najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“