Týden hokeje v Bruntálu

Týden hokeje v Bruntálu

Vzhledem k tomu, že zimní stadion v Bruntále zahajuje provoz v prosinci, klub HC Bruntál uspořádal tzv. suchou variantu, kde byl pro děti připraven zábavný program. Budoucí hokejisti si mohli vyzkoušet střelbu na hokejovou bránu, nahrávky na tréninkovém nahrávači, práci s hokejkou na speciální ploše a další pomůcky, které se používají k hokejové přípravě.

Banner

Celá akce začala přivítáním malých dětí a rodičů na školním hřišti 1. ZŠ v Bruntále. Nejprve proběhlo vyplnění formulářů a dětem byl předán dres české hokejové reprezentace.

Následovala prezentace obsahující informace o klubu a probíhající akci Týden hokeje. Rodičům byl představen lední hokej jako ideální sport pro vývoj a růst dětí. Všichni měli možnost si prohlédnout hráčskou i brankářskou výstroj, brusle, hokejky a klubové dresy.

Kromě střelby a nahrávek si všechny děti vyzkoušely rozcvičku, trénink na suchu a na závěr byla připravena překážková dráha. Na druhé polovině hřiště probíhal ukázkový trénink 4. třídy.

Přestože bylo celý den sychravé počasí s přeháňkami, na akci nakonec dorazilo a celkem se zaregistrovalo 29 dětí. Na závěr celé akce proběhlo společné focení a následně rozdávání dárků pro děti.

Doufáme, že se trénink všem moc líbil a věříme, že se velká většina účastníků brzy přidá k našim banditům.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Bruntálu najdete zde.

Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "