Týden hokeje v Mladé Boleslavi

Týden hokeje v Mladé Boleslavi

ŠKOENERGO Aréna opět hostila akci Pojď hrát hokej v rámci celonárodního Týdne hokeje. V jeho průběhu zvou hokejové kluby napříč celou zemí na své stadiony a do svých řad malé děti a jejich rodiče. Jak to v Mladé Boleslavi vypadalo letos v září?

Banner

Děti společně s rodiči prošly registračním systémem, kdy bylo nutné vyplnit nezbytné kolonky na příslušných formulářích. Potenciální mladí hokejisté a hokejistky v tu chvíli navíc dostávali dárky v podobě národních hokejových dresů, odznáčků, malého občerstvení a také suvenýrů z FANSHOPU Bruslařského klubu.

V kabině nejprve všechny přivítali sportovní ředitel klubu Radim Vrbata společně se svým asistentem Václavem Nedorostem, sportovním manažerem mládeže Petrem Hakenem a dvěma hráči A týmu – Janem Stránským a Davidem Bernadem, načež následovala pro děti připravená rozcvička a pro rodiče zastávka ve VIP prostorech, kde proběhla prezentace ledního hokeje a klubu BK Mladá Boleslav. Pak už se děti vydaly na ledovou plochu, kde je čekalo několik stanovišť.

Vše fungovalo formou her a zábavy. Na ledě bylo s dětmi několik trenérů, nechyběli ani dva výše zmínění hráči A týmu. Trenérům pomáhalo i několik žáků, kteří již hokej hrají. Ti na závěr rovněž sehráli krátké modelové utkání. Chybět nemohla závěrečná týmová fotografie.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mladé Boleslavi najdete zde.

Citáty

php6cbzQI
Jakub Voráček

mistr světa 2010

„Na tréninky se těším. Je během nich sranda a pořád jste v dobré partě kluků."