Týden hokeje v Čáslavi

Týden hokeje v Čáslavi

V sobotu 25. září 2021 v 9:00 hodin se v Čáslavi na zimním stadionu po vynucené odmlce opět uskutečnila akce Pojď hrát hokej. Ta je určena pro děti a jejich rodiče, kteří mají zájem o tento krásný sport.

Banner

Velikou radost udělaly příchozím dárečky od Českého hokeje a jeho partnerů, a taktéž drobné klubové pozornosti od pořádajícího klubu HC Čáslav.

Akce byla ze strany klubu zabezpečena jak po stránce sportovní, tak po stránce organizační. Propagace proběhla na místních a okolních školách, školkách a v regionálních médiích. Zabezpečena byla i multimediální technika pro prezentaci rodičům.

V krásném prostředí restaurace zimního stadionu proběhla registrace, ukázka výstroje a krátká prezentace klubu a hlavně ledního hokeje. Pro přítomné bylo připraveno občerstvení a pestrý program na ledě.

Všem bylo umožněno půjčení hokejové výstroje, včetně bruslí, zdarma. Jako velikou podporu pro sportování svých ratolestí vnímali rodiče informaci o tom, že první rok je pro nově příchozí děti zdarma, tj. bez platby příspěvků. Dětem se v klubu věnují zkušení a licencovaní trenéři, a to i z řad hráčů A-týmu. K dispozici pro případné dotazy byli zkušení trenéři Gripeňat pan Vladimír Muras ml. a Jan Krištof, kteří se následně přidali k trenérům na ledové ploše.

Po úvodu se hlavní pozornost zaměřila na ledovou plochu. Oddíloví trenéři se věnovali dětem a naši nejmenší přítomným prezentovali své nabyté dovednosti a schopnosti. Taktéž byl představen trénink mládeže, aby si děti i rodiče mohli udělat obrázek o tom, jak takový trénink probíhá a co je v případě zájmu čeká. Akce byla završena společným závěrečným fotografováním.

Zajímavostí jsou reakce rodičů, kteří se z různých důvodů nemohli této akce zúčastnit. Po ukončení doputovalo v průběhu dne na náborový email klubu několik zpráv od zájemců s dotazy ohledně možného působení dětí v klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Čáslavi najdete zde.

Citáty

phpy1V8eL
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nikdy neztrácejte pocit nadšení. Nikdy ho neberte jako samozřejmost.“