Týden hokeje v Bílině

Týden hokeje v Bílině

V pondělí 21. září 2019 proběhl na našem zimním stadionu v Bílině nábor nových hráčů do našeho oddílu ledního hokeje HC Draci Bílina v rámci akce „Týden hokeje“.

Banner

Po příchodu na zimní stadion rodiče své děti zaregistrovali a vyplnili dotazník. Za odměnu pak každé dítě dostalo tašku s propagačními předměty oddílu, města, ČH  a hlavně hokejový dres, na který si mohlo nechat napsat jmenovku, aby vědělo, že dres je opravdu jejich. Celkem se zaregistrovali 3 nových adeptů hokeje. 

Po vyplnění těchto formalit se všichni v šatně převlékli a přezuli do bruslí. Na ledě již čekalo osm trenérů, a několik dalších pomocníků z řad nejmladších Draků, kteří měli připraveno několik stanovišť a formou her a soutěží se těmto dětem věnovali. 

V průběhu akce sehráli nejmenší Draci modelové utkání v minihokeji, aby nově příchozím dětem i rodičům ukázali, co se za rok až dva na ledě s hokejkou a pukem naučili. Nakonec se všichni společně, po téměř dvou hodinách strávených na ledě, vyfotili.

Na závěr akce se ještě všichni rodiče sešli ve společenské místnosti, kde jim organizační pracovník našeho oddílu představil prezentaci o ledním hokeji, seznámil všechny s tím, jak to v našem oddíle funguje a jaké jsou v oddíle podmínky a možnosti hokejového růstu. Odpověděl i na nespočet dotazů, které rodiče zajímaly. Akci na našem zimním stadionu podpořil i regionální svazový trenér Robert Kaše. 

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Bílině a najdete zde.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“