Týden hokeje v Kolíně

Týden hokeje v Kolíně

Již tradiční hokejovou akci pro nejmenší uspořádali ve spolupráci s Českým hokejem kolínští trenéři a funkcionáři. V úterý 24. září 2019 se na kolínský zimní stadion přišlo podívat více než 60 malých dětí, z toho 19 úplně nových hokejistů.

Banner

Ti nejenže se vydováděli na ledě pod dohledem 10 zkušených trenérů a pomocníků z dorostu, ale také si odnesli něco na památku. Každý dostal dres v národních barvách, samolepky, placky s logem Český hokej a krekry od sponzora.

Na ledě pak pro ně byly připraveny pestré aktivity. Jednak proběhla ukázka minihokeje, ale především byla pro děti připravena různá stanoviště. "Děti si vyzkoušely základy bruslení, střelbu na branku a různé hry. Bruslily s hrazdičkami, užily si i stanoviště s overbally," řekl hlavní trenér náboru Kolína Josef Hasil.

Všechny děti si trénink užily a už se těší na další náborové shledání, které na kolínském zimním stadionu probíhá pravidelně vždy v úterý, ve čtvrtek a v neděli. Termíny náboru najdete vždy aktuálně na webu www.sckolin.cz v sekci Rozpis ledu ZS. Tréninky náboru jsou označeny písmenem N.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kolíně najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "