Týden hokeje v Děčíně

Týden hokeje v Děčíně

Úterní odpoledne patřilo na zimním stadionu v Děčíně náborové akci s názvem „Týden hokeje“, kterou zastřešoval Český svaz ledního hokeje. Od 16 hodin probíhala registrace příchozích dětí, při které každé registrované dítě obdrželo dárkový balíček, ve kterém byl asi největším lákadlem malý reprezentační dres.

Banner

Po registraci následovala ve VIP salonku hokejová prezentace, kde se rodičům přiblížila podstata mládežnického hokeje. Následoval přesun do šaten, kde se děti převlékly a společně s trenéry vyrazily na led.

Tam probíhal trénink, kde si děti mohly vyzkoušet například různé hry na ledě, vedení kotouče, střelbu na bránu nebo hokej napříč kluzištěm. Celkem 38 dětí mělo možnost vyzkoušet si, jaké je to býti alespoň jedno odpoledne hokejistou.

Celou akci doprovázel taky děčínský maskot v podobě medvěda grizzlyho, který děti podporoval při jejich snažení a vykouzlil na tváři nejeden úsměv.

Všechny fotografie v plných velikostech najdete zde.

Citáty

php8Y2Or2
Mats Sundin

Olympijský vítěz a trojnásobný mistr světa

„Nejdůležitější je mít radost. Hrát si nehledě na věk. Nebojte se snít. Nebuďte jednostranní. Žijte v přítomnosti. Elitářství až od 17 let.“