Týden hokeje v Mostě

Týden hokeje v Mostě

Dne 22. 11. 2022 v čase 17:00 – 19:00 proběhla v A-BENET Areně v Mostě náborová akce pořádaná hokejovým klubem MOSTEČTÍ LVI ve spolupráci s Českým hokejem. Celkem se jí zúčastnilo 31 malých zájemců o lední hokej (28 chlapců a 3 dívky).

Banner

Program korespondoval se zaslanými metodickými materiály od Českého hokeje. Rodiče s dětmi čekala online registrace nebo registrace s pomocí zástupců z klubu, předání dárků, prezentace ledního hokeje a klubu MOSTEČTÍ LVI, převlékání v šatně a program na ledě. Trénink na ledě začínal ukázkou mini utkání hráčů ročníku 2015, kteří následně zůstali a zapojili se do tréninku. Ten byl rozdělen na stanoviště s různou činností. Všechny děti jsme vybavili hokejovou výstrojí. Na konci byla provedena společná fotografie. Do celé akce se zapojil i maskot MOSTECKÝCH LVŮ.

Po převléknutí v kabině byly rodičům a dětem ukázány další tréninkové prostory na zimním stadionu – střelnice a rozcvičovna, kde proběhla krátká ukázka tréninku na suchu. Děti se postupně zapojily a předvedly své dovednosti. Všichni rodiče byli seznámeni s informacemi k tréninkům hokejové základny a s možnostmi, jak začít hrát hokej v našem klubu.

Mile nás překvapila druhá nejvyšší účast dětí v historii akce v našem klubu a jsme s ní velmi spokojeni. Věříme, že se všichni malí hokejisté zapojí do tréninků základny. Ze strany klubu se do akce zapojilo 7 trenérů na ledě, 4 osoby na registraci a prezentaci ledního hokeje, 2 hráči z mužstva starších žáků na výpomoc při oblékání do výstroje a 10 hráčů ročníku 2015 na mini utkání.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mostě najdete zde.

Citáty

phpPaAR8p
Peter Forsberg

Švédská legenda a člen Triple Gold Clubu

„Rodiče! Užívejte si to, dělejte vše pro dítě. Držte je u více sportů. Nestresujte je.“