Týden hokeje s HC Pumy Pelhřimov

Týden hokeje s HC Pumy Pelhřimov

Přes 30 dětí spolu se svými rodiči přišlo ve čtvrtek na akci Pojď hrát hokej, kterou Pumy pořádaly již posedmé. Naším cílem je vždy všem ukázat, že bruslení a hokej jsou skvělý sport, který není jenom pro kluky, ale i pro holky. Že je bezpečný, není drahý a užijí si při něm spoustu legrace.

Banner

Program jsme měli rozdělen do pěti částí.

Nejprve proběhlo uvítání spojené s registrací do projektu (30 vyplněných formulářů) a předáním dárků od Českého hokeje. Hokejové dresy, náramky na ruku a odznáčky vykouzlily první dětské úsměvy.

Poté přišlo na řadu rozpohybování dětí na suchu v prostorách stadionu, kde si děti mohly zaskákat přes překážky, proběhnout slalom nebo zadriblovat s míčkem. Úspěšné absolvování překážek provází další úsměvy.

Pro rodiče a děti byla připravena i prezentace o přínosu hokeje, jeho finanční nenáročnosti a klubové filosofii.

Poté konečně přišla chvíle, na kterou se všichni těšili – program na ledě. Vždy je pro nás klíčové, aby děti odcházely z ledu spokojené s úsměvem na tváři, a jejich rodiče ostatně také. Proto se na ledě hrály nejrůznější hry, jezdil se slalom mezi kužely nebo se třeba učilo správné vstávání z ledu. Dětem se věnovalo 6 trenérů bruslení a hokeje.

Společné focení na závěr celé akce byla ta pověstná třešnička na dortu.

Všichni z našeho klubu, kteří akci organizačně zajišťovali, měli z celého průběhu a návštěvnosti pěkný pocit. Věříme, že s většinou dětí a dospělých, kteří si ve čtvrtek udělali čas a přišli nás navštívit, se budeme potkávat i nadále.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje s HC Pumy Pelhřimov najdete zde.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."