Týden hokeje ve Dvoře Králové nad Labem

Týden hokeje ve Dvoře Králové nad Labem

Dne 23. 1. 2020 se ve Dvoře Králové uskutečnila akce „Pojď hrát hokej“, jež se koná v rámci Týdne hokeje po celé republice pod záštitou Českého hokeje.

Banner

V 16 hodin jsme podle plánu zahájili registraci akce, na kterou se nakonec dostavilo 23 účastníků s doprovodem rodičů. Po tom, co všichni bez problémů zvládli úvodní formality, vyplnili si svá jména na obdržené dresy a zabydleli se v hokejové kabině, začala dětem ukázková rozcvička, které se děti aktivně zúčastnily.

Pro rodiče byla souběžně s rozcvičkou připravena krátká prezentace ledního hokeje a projektu „Pojď hrát hokej“. Během dvacetiminutové prezentace se rodiče dozvěděli základní informace o chodu našeho hokejového oddílu a také o ledním hokeji. Na závěr prezentace proběhla ukázka hokejové výstroje a rodiče byli informováni o bezpečnosti ledního hokeje v dnešní době.

Po ukončení rozcvičky dětí a prezentace pro rodiče se děti v kabině začaly připravovat na program na ledě. Společně pod vedením trenérů absolvovaly abecedu bruslení a jednoduché hry v kolektivu. Naši hráči přípravky jim předvedli ukázku tréninku. Na závěr akce proběhlo společné focení a rozloučení se všemi zúčastněnými.

Akce se dětem líbila a snad se těší na další hokejové krůčky v našem klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Dvoře Králové nad Labem najdete zde.

Citáty

phpzDiBkV
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Hokej je krásný týmový sport, ve kterém je možné prožít plno skvělých momentů.“