Týden hokeje ve Vsetíně

Týden hokeje ve Vsetíně

Krátce před pátou hodinou už vstupní hala stadionu na Lapači praskala ve švech. Spousta dětí s rodiči se s těšením na tváři přišla přihlásit na akci Týden hokeje, která probíhala i na vsetínském zimním stadionu. Celkem 46 dětí se zaregistrovalo a mohlo si užít zábavný podvečer na ledě. I přes někdy tvrdé pády na led děti neztrácely elán a snažily se dále bruslit a plnit připravené zábavné úkoly, které jim trenéři mládeže připravili.

Banner

K dispozici a pomoci byli téměř všichni trenéři klubu: Josef Turek, Lubomír Konečný, Miroslav Barus, Tomáš Kuneta, Jan Podešva, Milan Křiva, Marek Zapletal, Daniel Tesařík, hráči A-týmu a také jednatel klubu Daniel Tobola.

Hlavní zaměření disciplín na stanovištích bylo zvládnout bruslit bez pomoci. Na jednom stanovišti mohli účastníci prohánět nafouknuté bubliny, na druhém kličkovat mezi sloupky, na třetím projížděli vyznačenou dráhu, na čtvrtém sbírali míčky a na pátém bruslili za pomoci opěrek.

Svého mladšího syna Matěje přišel zapsat i odchovanec klubu a současný hráč Komety Brno Ondřej Němec. Celá akce se dá považovat za zdařilou, k úrazům nedošlo, děti se pobavily, a to včetně rodičů, kteří ve většině celý program sledovali jak ze střídaček, tak i z tribun.

Věříme, že z více než čtyři desítky děti, které se akce zúčastnily, se jich k hokeji co nejvíce opravdu dostane. Těšíme se na další setkání a věříme, že jste si stejně jako my akci Týden hokeje užili.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Vsetíně najdete zde.

Citáty

phpAdBI4A
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Táta vždy říkal: „Měj velké cíle. Představuj si, jak hraješ za Frölundu. Představ si, jak hraješ za Švédsko. Představ si, jak si oblékáš ten dres.“