Týden hokeje v Berouně

Týden hokeje v Berouně

Pondělí 18. září patřilo na zimním stadionu v Berouně náborové akci Týden hokeje pořádané pro malé zájemce o hokej. Každý z příchozích obdržel hodnotný dárkový balíček, jehož součástí byl mimo jiné reprezentační dres a unikátní set hokejových kartiček. V jedné z hokejových kabin se před začátkem akce shromáždilo přibližně patnáct zájemců o tento národní sport i se svými rodiči, ke kterým krátce promluvil bývalý vynikající hráč a berounský odchovanec Radek Gardoň a neméně kvalitní bývalý hokejista a nyní trenér mládeže v Berouně Martin Podlešák.

Banner

Během této krátké prezentace ledního hokeje byli děti a rodiče seznámeni s výhodami, které přináší hraní ledního hokeje. Díky podpoře ČSLH a berounského klubu byli rodiče informováni o tom, že děti získávají do začátku na celý rok zapůjčenu kompletní hokejovou výstroj zdarma a po první dva měsíce nemusí platit klubové příspěvky. Mohou si tak v klidu bez vstupních nákladů vyzkoušet hrát hokej.

Během akce moderované Oldou Burdou si pak děti vyzkoušely první hokejové krůčky na ledě a mohly dokonce sledovat, jak se kolem nich prohání v modelovaném utkání v minihokeji jen o něco málo starší děti z berounské přípravky. Na ledě bylo celkem patnáct nových dětí, kterým se věnovalo sedm kvalitních klubových trenérů. Celá akce se všem zúčastněným dětem velmi líbila a setkala se s pozitivním ohlasem i u jejich rodičů.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Berouně najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“