Týden hokeje v Mariánských Lázních

Týden hokeje v Mariánských Lázních

Historicky čtvrtý Týden hokeje pokračoval ve středu na zimním stadionu v Mariánských Lázních.

Banner

Svoji první hokejovou zkušenost nabylo 13 nových dětí, které se na ledě znamenitě bavily a rozdávaly úsměvy na všechny strany. Každý obdržel hodnotný dárkový balíček, jehož součásti byl mimo jiné i reprezentační dres a unikátní set hokejových kartiček.

Všichni se na úvod akce setkali v klubovně HC Mariánské Lázně se svými rodiči. Zájemci o náš národní sport si v úvodu vyslechli hymnu mladých hokejistů a podívali se na videoklip. Během krátké prezentace všechny přivítal předseda klubu HC Mariánské Lázně Karol Greizinger. Rodiče a jejich ratolesti byli seznámeni s výhodami, které přináší hraní ledního hokeje.

Díky podpoře Českého hokeje, města a klubu HC Mariánské Lázně děti získají do začátku v případě zájmu na celý rok zapůjčenou výstroj zdarma. Tuto akci velice podporuje komise sportu a její předseda pan Budka. Všichni si tak mohou v klidu bez vysokých vstupních nákladů vyzkoušet hrát hokej.

Děti a rodiče také velice zaujalo vstupní video z turnajů dětí v Mariánských Lázních, které se konaly o vánocích.

Během akce si pak děti vyzkoušely první hokejové krůčky na ledě. Dětem se věnovalo 5 kvalifikovaných trenérů a hokejistů z ostatních kategorii. Formou hry to evidentně mělo úspěch.

Akce skončila příslibem rodičů, že se určitě na první trénink dostaví. V Mariánských Lázních probíhá nábor prakticky celoročně vždy v pondělí a ve čtvrtek od 16 do 17 hodin.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mariánských Lázních najdete zde.

Citáty

phpAc724u
Dominik Hašek

olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

Doplňkové sporty jsou výborná věc. Dělejte klidně dva tři sporty naráz a pak se rozhodněte pro jeden.