Týden hokeje v Uničově

Týden hokeje v Uničově

Dne 26. 1. 2022 od 17:00 se na zimním stadionu v Uničově uskutečnila další akce pod názvem Pojď hrát hokej. Akce se zúčastnilo přes 45 dětí z Uničova a okolí.

Banner

Po zaregistrování byly děti odvedeny do šatny, kde se nachystaly na led. Poté byly děti rozděleny do skupin podle úrovně dovedností. S dětmi, které už na bruslích umí, hráli trenéři Petr a Tomáš a začínající trenérky Barča a Janča různé hry (chytání kruhů, sbírání míčků a puků). Dětem, které se s bruslením teprve seznamovaly, pomáhal náš zkušený trenér Standa zvládnout první krůčky na ledě. Některé děti si pomáhaly s hrazdičkou, jiné to zkoušely hned samy. Všem se u nás moc líbilo.

Na závěr proběhlo společné focení, dětem byly rozdány dárky a všechny děti byly pozvány do „školičky bruslení“, která u nás v Uničově probíhá dvakrát týdně a na kterou se dětičky vždycky moc těší.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Uničově najdete zde.

Citáty

phpLBjXaU
Dominik Hašek

Olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

„Vždy jsem měl vášeň pro hru. S bráchou jsem hrál fotbal, organizoval jsem všemožné soutěže s ping-pongovým míčkem, tenisákem, hokejkami, ať už na chatě nebo ve škole o přestávkách.“