Týden hokeje v Bílině

Týden hokeje v Bílině

V pondělí 18. září 2017 proběhl na zimním stadionu v Bílině nábor nových hráčů do oddílu ledního hokeje HC Draci Bílina v rámci akce Týden hokeje, konané v rámci projektu Pojď hrát hokej.

Banner

Po příchodu na zimní stadion rodiče své děti zaregistrovali a vyplnili dotazník. Za odměnu pak každé dítě dostalo tašku s propagačními předměty oddílu, města, ČSLH, a hlavně hokejový dres, na který si mohlo nechat napsat jmenovku. Celkem se zaregistrovalo 13 nových zájemců o hokej.

Po splnění těchto formalit se všichni v šatně převlékli a přezuli do bruslí. Na ledě již čekalo osm trenérů a několik dalších pomocníků z řad nejmladších Draků, kteří měli připraveno několik stanovišť a formou her a soutěží se dětem věnovali. V průběhu akce sehráli nejmenší Draci modelové utkání v minihokeji, aby nově příchozím dětem i rodičům ukázali, co se za rok až dva na ledě s hokejkou a pukem naučili. Nakonec se všichni společně, po téměř dvou hodinách strávených na ledě, vyfotili.

Na závěr akce se ještě všichni rodiče sešli ve společenské místnosti, kde jim organizační pracovník oddílu představil prezentaci o ledním hokeji, seznámil všechny s tím, jak oddíl funguje a jaké jsou v oddíle podmínky a možnosti hokejového růstu. Odpověděl i na nespočet dotazů.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Bílině najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "