Mini Open Air v plném proudu! Turnaj na Chodově je minulostí, hrát se bude ještě v Brně

Mini Open Air v plném proudu! Turnaj na Chodově je minulostí, hrát se bude ještě v Brně

Mladé hokejisty a hokejistky čekaly před koncem kalendářního roku nejen Vánoce, ale také dva turnaje Mini Open Air. První už se odehrál, a to 27. prosince v centru WESTFIELD Chodov. V pátek 29. prosince se týmy potkají v areálu obchodního centra Olympia Brno.

Banner

Hlavním cílem Mini Open Air 2023 je prezentovat lední hokej nejmenší kategorie 2016 široké veřejnosti v atraktivním prostředí v blízkosti významných obchodních center, a to formou hokejových zápasů a soutěží pro děti.

Exhibice má přenést lední hokej ze zimních stadiónů blíže lidem a zábavnou formou prezentuje jeho atributy. 

Na turnaji, který se již odehrál u centra WESTFIELD Chodov, se střetlo šest týmů – HC Sparta Praha, HC Draci Bílina, HC Litoměřice, Piráti Chomutov, HC Světlá nad Sázavou a HC Baník Sokolov. 

V pátek 29. prosince se bude obdobná akce konat u centra Olympia Brno. První zápasy začínají už od 10 hodin dopoledne, celá akce vyvrcholí závěrečným ceremoniálem od 15 hodin.

Do té doby se opět v rámci exhibice potkají HC Kometa Brno, SK Prostějov 1913, Rožnov pod Radhoštěm, Oceláři Třinec, Zubři Přerov a HC Vyškov.

Stejně jako v Praze, i v Brně bude led poskytnut na část odpoledne bruslení veřejnosti, mladí zájemci si také budou moct vyzkoušet hokejovou výstroj.

 

Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "