Týden hokeje ve Frýdlantu

Týden hokeje ve Frýdlantu

Úterý 22. ledna byl ten správný den na hokej.Jako již tradičně v druhé polovině ledna se na zimním stadionu ve Frýdlantu sešli tento den kluci a holky,kteří se v doprovodu svých rodičů rozhodli vyzkoušet si zábavu na bruslích.Očekávání od této akce jsou vždy velká neznámá. Kolik dětí dorazí? Co už budou umět na bruslích? A s jakými pocity budou odcházet?

Banner

Na frýdlantský zimní stadion dorazilo 11 kluků a jedna dívka, a proto se následně po ledové ploše prohánělo 11 bílých dresů a jeden červený. Pro většinu z nich to byl první opravdový hokejový dres, který je potěšil, moc jim slušel a navždy jim zůstane jako památka na tuto povedenou hokejovou akci.

Na ledě si děti vyzkoušely, jak to klouže a všichni trenéři byli překvapení, jak moc jsou na bruslích šikovné a ničeho se nebojí. V brance na ně čekal opravdový brankář, na kterého si mohly zastřílet, zadováděly si s gymnastickými kruhy a ty nejmenší se pro jistotu držely dětských hrazdiček.

Na konci celé akce jim frýdlantská hokejová přípravka předvedla opravdový hokejový zápas, do kterého se na závěr někteří účastníci akce i aktivně zapojili. O tom, že se celá akce vydařila, svědčily slzičky v očích nejmenšího účastníka celé akce, protože se mu z ledové plochy vůbec nechtělo.

Všem dětem, rodičům a trenérům, kteří se o děti na ledě starali, patří velký dík a rádi se s Vámi společně u ledu a na ledě zase setkáme.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Frýdlantu najdete zde.

Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“