Týden hokeje v Orlové

Týden hokeje v Orlové

Další Týden hokeje v Orlové s akcí Pojď hrát hokej je za námi, a to opět na výbornou. Na této náborové akci si dáváme velice záležet, jelikož naší prioritou je nadchnout co největší počet malých potencionálních sportovců z města i okolí. V letošním ročníku se přišlo poprvé sklouznout 27 nových zájemců o ledový sport.

Banner

Děti si hned při registraci odnesly malou pozornost ve formě dárku poskytnutého Českým hokejem – hokejové láhve na pití. Následovala krátká prezentace pro rodiče, kde se dozvěděli, co je a jejich ratolesti čeká v našem oddíle ledního hokeje. Ve zkratce? Spoustu tréninků, zábavy a vynikajících trenérů. Působení v MSK Orlová neznamená pouze hokej, děti si za svou sportovní „kariéru“ vyzkouší celé spektrum sportovních disciplín, které v našem klubu sdružujeme (fotbal, atletiku, biatlon, baseball a další).

Po prezentaci a malé diskuzi se už šlo na to nejlákavější, na led. 12 trenérů již čekalo na své nové svěřence se zábavnými stanovišti, které mohly děti absolvovat i bez sebemenších zkušeností s bruslením. Plyšáci lítali vzduchem a děti se učily svým prvním krůčkům. Atmosféra mezi novými potencionálními hokejisty, a hlavně jejich rodiči, byla velice dobře sportovně naladěná, a tak doufáme, že v našich řadách nováčci zůstanou až do seniorské kategorie. Společná fotka pak uzavřela celou podařenou akci POJĎ HRÁT HOKEJ.

Nestihli jste dorazit na akci a chcete své dítko přivést k hokeji? Nábor probíhá po celý rok, stačí kontaktovat některého z našich trenérů – Jiří Pavlát – jiri.pavlat@msk-orlova.cz nebo 732 413 559.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Orlové najdete zde.

Citáty

phpN55Dga
Martin Ručinský

olympijský vítěz z Nagana

„Dnes je nejdůležitější bruslení, protože hokej se neuvěřitelně zrychlil. Na dovednostních disciplínách jako je střelba nebo technika hole se dá pracovat."