Týden hokeje v Mostě

Týden hokeje v Mostě

Dne 20. 9. 2018, v čase od 17:00 do 18:45 hodin, proběhla na zimním stadionu v Mostě náborová akce pořádaná hokejovým klubem MOSTEČTÍ LVI ve spolupráci s Českým hokejem. Náborové akce se zúčastnilo 20 malých zájemců o lední hokej (19 chlapců a 1 dívka).

Banner

Náborová akce postupovala dle zaslaných metodických pokynů. Rodiče s dětmi čekala registrace (vyplnění přihlášek), převléknutí v šatně, prezentace ledního hokeje a program na ledě. Většina rodičů přicházela již před pátou hodinou, takže prezentace ledního hokeje v šatně následovala dle harmonogramu.

Po převléknutí a zkoušení výstroje přešly děti k ledu, kde následovala ukázka minihokeje hráčů ročníku 2010. Mnoho rodičů bylo s dětmi na ledě jak s bruslemi, tak i bez nich. Hřiště bylo rozděleno na stanoviště dle schopností malých adeptů.

Na konci tréninku byla provedena společná fotografie a po převléknutí byla zájemcům z řad rodičů ukázána na zimním stadionu střelnice a rozcvičovna. Všichni rodiče odešli s veškerými informacemi k tréninkům hokejové základny a možnostem začít hrát lední hokej v našem klubu.

S akcí jsme celkově spokojeni. Čekali jsme větší počet malých hokejistů, ale přesto se těšíme, kolik nových adeptů přijde na příští trénink hokejové základny. Celkově se zapojilo do akce ze strany klubu 6 trenérů na ledě, 5 lidí na registraci a prezentaci ledního hokeje, a 4 hráči z mužstva dorostu na výpomoc při oblékání do výstroje. 10 hráčů ročníku 2010 pak sehrálo miniutkání.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mostě najdete zde.

Citáty

php6cbzQI
Jakub Voráček

mistr světa 2010

„Na tréninky se těším. Je během nich sranda a pořád jste v dobré partě kluků."