Týden hokeje v Třebíči

V neděli 28. ledna 2018 od 10:15 se konala v této sezóně již druhá část projektu Pojď hrát hokej, která má za podpory ČSLH a jednotlivých klubů přilákat k lednímu hokeji další mladé hokejové naděje.

Banner

V Třebíči se to dlouhodobě daří získávat nové děti a především zájem rodičů. I tentokrát se na ledové ploše zimního stadionu prohánělo mnoho malých hokejových nováčků, kteří na bruslích udělali úplně první krůčky. Registrovaných nových bruslařů přišlo třicet osm a klub doufá, že se s nimi trenéři uvidí na trénincích přípravky.

Děti společně s rodiči byly společně přivítány u registrace a po převlečení do hokejové výstroje odešly s trenéry na ochoz zimního stadionu, kde probíhaly různé hry a pohybové aktivity tak, aby děti byly připravené na první krůčky na ledové ploše.

Paralelně s těmito aktivitami se dostávalo k rodičům množství důležitých informací o hokeji a Horácké Slavii Třebíč. Po 20 minutách se rodiče a děti opět setkali v šatně, kde si děti nasadily brusle a čekal je téměř padesátiminutový program plný pohybu po ledové ploše. Mezi děti tentokrát přišel i maskot Ťuk, který celou akci oživil a děti i rodiče s ním pořídili mnoho hezkých fotek.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Třebíči najdete zde.

Citáty

phporczD6
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Malý hokejista bude rád chodit na trénink pouze v případě, že to bude absolutní zábava – a tak to bylo u mě.“