Týden hokeje v Uničově

Týden hokeje v Uničově

Ve středu 23. listopadu 2022 od 17:45 se na Zimním stadioně v Uničově uskutečnila další akce pod názvem Pojď hrát hokej. Akce se zúčastnilo přes 48 dětí z Uničova a okolí.

Banner

Po zaregistrování a převzetí dárků si děti mohly vyzkoušet práci s hokejkou tzv. „na sucho“ a gymnastiku na žíněnce.

Poté byly děti odvedeny do šatny, kde se nachystaly na led. Trenéři si je rozdělili do skupin podle úrovně dovedností. S dětmi, které už na bruslích umí, hrály naše trenérky Barča a Janča různé hry (chytání kruhů, sbírání míčků a puků). Dětem, které se s bruslením teprve seznamovaly, pomáhal náš zkušený trenér Standa zvládnout první krůčky na ledě. Některé děti si pomáhaly s hrazdičkou, jiné to zkoušely hned samy.

Všem se u nás moc líbilo. Rodiče, a hlavně děti, si akci moc užili. Na závěr proběhlo společné focení. Dětem byly rozdány naše populární bonbóny a všechny byly pozvány do „školičky bruslení“, která u nás v Uničově probíhá dvakrát týdně a na kterou se dětičky vždycky moc těší.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Uničově najdete zde.

Citáty

php8Y2Or2
Mats Sundin

Olympijský vítěz a trojnásobný mistr světa

„Nejdůležitější je mít radost. Hrát si nehledě na věk. Nebojte se snít. Nebuďte jednostranní. Žijte v přítomnosti. Elitářství až od 17 let.“