Týden hokeje v Klášterci nad Ohří

Týden hokeje v Klášterci nad Ohří

Ve čtvrtek 23. 9. 2021 od 17:00 hodin proběhla na zimním stadionu v Klášterci nad Ohří náborová akce v rámci projektu Českého hokeje s názvem Týden hokeje.

Banner

Vedení hokejového klubu ve spolupráci s Českým hokejem provedlo mediální kampaň a propagaci této akce v místních mateřských a základních školách. K propagaci této akce jsme využili klubového maskota tygra „KUBU“ a mnohé reklamní předměty.

Akce se nakonec zúčastnilo úžasných 24 dětí a jejich rodičů. Rodiče byli v průběhu akce seznámeni s tím, jak se v našem hokejovém klubu pracuje s těmi nejmenšími v hokejové přípravce a za jakých podmínek se mohou stát členy našeho hokejového klubu.

Děti a rodiče mohli v průběhu akce zhlédnout ukázkový trénink našich malých hokejistů. V průběhu akce bylo pro děti připraveno několik soutěží. Dále si mohly na ledové ploše vyzkoušet své první bruslařské krůčky pod dohledem klubových trenérů. Dětem pomáhali mimo trenéry klubu také naši junioři a tygr „KUBA“.

Všechny děti obdržely reprezentační dres ČR, láhve na pití, klubová trička a mnoho dalších dárků. Akce se všem velice líbila. Mnozí ze zúčastněných přislíbili účast na trénincích hokejové přípravky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Klášterci nad Ohří najdete zde.

Citáty

phpXBVl4e
Jaromír Jágr

Olympijský vítěz a nejlepší český hráč historie v NHL

„Jestliže chceš být lepší než kdokoliv jiný, musíš pracovat tvrději než kdokoliv jiný. Žádné jiné tajemství v tom nehledej.“